ffrlogo

Photography is the art of capturing the moment..


"kijken - zien - schieten"


CONTACT GEGEVENS

De FFR is een fotomarathon en de ultieme uitdaging voor elke stadsfotograaf die gewoon wil dat iemand de regels bepaalt en gaat!

Doe mee en ervaar de stad /polder met een nieuw perspectief.

De deelnemers moeten een serie foto's te maken op basis van thema's die op de dag zelf worden onthuld, terwijl ze door de stad lopen langs bepaalde check points binnen een bepaald tijdsbestek.

Voor de FFR betekent dit dat je een reeks van 2 foto's per thema moet maken, plus 1 foto van het overall thema. Er zijn 5 thema's + een overall thema. Uiteindelijk dien je aan het einde van de dag 10 thema foto’s aan te leveren + 1 overall thema foto.

De geselecteerde foto’s zullen per thema aan het einde van de FFR bij de commissie moeten worden aangeleverd door middel van USB stick. De foto’s mogen een lichte bewerking zijn ondergaan, zoals contrast, helderheid, verzadiging, HDR, etc. De foto’s mogen niet gemanipuleerd worden.THEMA'S 2018


Door op de thema's te klikken krijg je de foto's te zien die per thema gemaakt zijn.Overall Dag Thema - "CITY ART" -


Overige Thema's

"SPORT" - "VERNIEUWING" - "VEROUDERING" - "VRIJE TIJDS BESTEDING" - "DE STAD"
Wedstrijd Toneel 2018         Regelement 2018             Deelnemers 2018          Serie van beste foto's                                                      3 Beste Foto's      

       1e prijs - TEA             2e prijs - REINDER      3e prijs - JAQUELINE